ANIMALS , INSECTES DE LA ZONA DE CASABLANCA

Sus nombre :

  • ESCOLOPENDRA CINGULATA

Escolopendra Cingulata

TRADUEIX

Em recordo aquest dia,
Vaig avisar a Miguel Rojas, un gran home, un gran veí, és apicultor, entre altres.
Em recordo com un dia com un altre qualsevol, estant en el meu despatx, em van entrar diverses abelles, no em va semblar tan rar vivint a la muntanya, perquè és normal que entrin abelles, vespes, aranyes i el que sigui.
Li vaig comentar que portava diversos dies que estaven entrant un grup de 4 o 5 abelles per la meva finestra i que es tiraven una estona voltejant pel meu despatx i després sense més es deixaven anar, així 4 o 5 dies com he dit abans.
M’estranyo molt.
Vaig parlar amb Miguel i em comento que es tractaven d’abelles que es dediquen a buscar lloc perquè la regni faci de les seves.
Miguel, com ja sap de què va la cosa, em deixo una bresca, però vèiem que passaven els dies fins i tot alguna setmana i res de res ja no es va saber més de les abelles.
Avisi a Miguel perquè quan volgués vingués i recollís la bresca.
El que són les coses un dia o dos després, la meva veïna em crida perquè diu que tinc un eixam de vespes o abelles enfront de la meva finestra, estava tancada i la veritat haig d’estar sord perquè no les estava sentint brunzir, en canvi, la meva veïna sí.
Total que van començar a ficar-se en la bresca, reina inclosa.
Una vegada totes còmoda totes elles, Miguel i un company van venir a la nit i se les van emportar,
,,fi

Miguel em deus una terrina de mel d’aquestes abelles , JAJAJAJA

Más animals he insectes de la zona del Alt Penedes

Què és el significat d’apicultor?

Resultado de imagen de DEFINE APICULTOR

L’apicultura és la criança i cura de les abelles, a través d’aquesta s’obtenen productes com a mel, gelea reial, pròpoli, cera i pol·len. L’apicultura és la criança i cura de les abelles, a través d’aquesta s’obtenen productes com a mel, gelea reial, pròpoli, cera i pol·len


« de 2 »

SERPS QUE VAN APAREIXENT A LA URBANITZACIÓ,TOTES AQUESTES SON D’AQUEST ANY 2022 (ESTIU)